Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα / ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ντροπη στην Αρχαια Ολυμπια ... - Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι.

Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα / ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ντροπη στην Αρχαια Ολυμπια ... - Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι.. Ηλεία, αρχαία ολυμπία, πυρκαγιά, φωτιά, φωτιά τώρα. Η ολυμπία ονομαζόταν άλτις, δηλαδή ιερό άλσος. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα.

Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Μάχη με τις φλόγες στην Αρχαία Ολυμπία - Εκκενώνεται και η ...
Μάχη με τις φλόγες στην Αρχαία Ολυμπία - Εκκενώνεται και η ... from media.enikos.gr
Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Ηλεία, αρχαία ολυμπία, πυρκαγιά, φωτιά, φωτιά τώρα. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση ενώ η φωτιά κινείται προς τα βασιλικά κτήματα και δυναμώνει λόγω του αέρα.

Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση ενώ η φωτιά κινείται προς τα βασιλικά κτήματα και δυναμώνει λόγω του αέρα.

Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε και αυτήν την ώρα μαίνεται σε διάσπαρτες περιοχές του νομού ηλείας.

Ηλεία, αρχαία ολυμπία, πυρκαγιά, φωτιά, φωτιά τώρα. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, ανέφερε ότι σε όλη την επικράτεια το τελευταίο 24ωρο έχουν εκδηλωθεί 118 πυρκαγιές. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι.

Ο κοροναϊός «σκότωσε» τη χειραψία των ανθρώπων - Η ...
Ο κοροναϊός «σκότωσε» τη χειραψία των ανθρώπων - Η ... from images32.inewsgr.com
Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Η φωτιά είναι απειλητική προς την κατεύθυνση της αρχαίας ολυμπίας» τονίζει από την πλευρά του ο νεκτάριος φαρμάκης. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).

Στιγμές τρόμου στην αρχαία ολυμπία:

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, ανέφερε ότι σε όλη την επικράτεια το τελευταίο 24ωρο έχουν εκδηλωθεί 118 πυρκαγιές. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Οι εικόνες που παρουσίασε η ερτ, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το σπίτι του έχει καταστραφεί από τη φωτιά, όπως και το αυτοκίνητο της οικογένειας. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση ενώ η φωτιά κινείται προς τα βασιλικά κτήματα και δυναμώνει λόγω του αέρα.

Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Η φωτιά είναι απειλητική προς την κατεύθυνση της αρχαίας ολυμπίας» τονίζει από την πλευρά του ο νεκτάριος φαρμάκης. Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία.

Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ...
Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ... from media.enikos.gr
Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Η ολυμπία ονομαζόταν άλτις, δηλαδή ιερό άλσος. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη. Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία.

Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Η φωτιά ανάμεσα στη περιοχή ηράκλεια και λαντζόι καίει σε δασική. Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση ενώ η φωτιά κινείται προς τα βασιλικά κτήματα και δυναμώνει λόγω του αέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, καταβάλλουν υπεράνθρωπες. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. Ήταν κτισμένη στη βόρεια όχθη του ποταμού αλφειού.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama